IZGUBILA MI SE CICIKA

Član Sadržaj
14.srpanj 2008 21:14

Jao, prijatelji pomozite. Izgubila se nasa ljubimica. Ne znam kako se to desilo!! Ona je svakodnevno ulazila i izlazila ( kroz prozor) iz stana ali se uvek odazivala kad bismo je zvali. Najvise je volela nocu da pobegne ali se uvek ujutro vracala i mjaukala da udje. Ponekad je spavala negde u blizini i kad bi je pozvali ona bi dotrcala sva radosna. Ovaj put je nema vec dva dana!!
OCAJNI SMO!
Da li neko ima slicna iskustva sa svojom macom? Da li ima nade da ce se vratiti?

14.srpanj 2008 21:25

a joj mogu si misliti kako se osjećaš , ja ti nemam takvih iskustva, moja Parekica je stalno unutra ma koliko god mjaukala da je pustimo van nema šanse. mogu ti samo reči da se nadam da će se mica vratiti i da će sve dobro završiti.
jel se možda tjerala?
molim te javi dal se vratila, svi držimo fige da se vrati i da opet budete skupa!!
DRŽITE SE!!
PUSA!!!!!!!!!

14.srpanj 2008 21:51

Nije imala teranje (operisana je). Hvala na saosecanju. Mnogo smo tuzni i molimo boga da je ziva i da ce se nekako vratiti.

14.srpanj 2008 21:54

jel mi vjeruješ da su mi oči pune suza, užas, jedino kaj sada mogu je nadati se da će se vratiti.
da smo bar bliže pa da ti je pomognem tražiti. držimo fige!!!!!!!!!!!
idite ju tražiti sve još pregledajte ako treba i 100 puta, napravite letke, zovite susjede, veterinare....

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.srpanj 2008 10:26

moja se vratila nakon 10-ak dana... Kad je bila mala, neko ju je uzeo i odveo (vidjeli su susjedi)... mislila sam da ju nikad neću više vidit... no nakon 10 dana, jednu noć, uz užasan pljusak ona se pojavila na vratima.... Tako da uvijek ima nade... sretnooo

15.srpanj 2008 21:32

ajoj. jako mi je zao. al ce se sigurno vratit.
mikija jednom nije bilo oko 3-4 dana. al se vratio na kraju.

16.srpanj 2008 09:24

Nase macke , koje smo pustali da dolaze i odlaze kako im se prohte, su imale obicaj da budu odsutne po nekoliko dana. Nasu sadasnju macku ne pustamo da izlazi iz stana jer je tako mnogo sigurnije a i mackamo to uopste ne smeta. Proveri da nije slucajno ostala zatvorena u nekom od obliznjih podruma. Nadam se da ce biti sve OK. Mace su poznate po snalazljivosti.

16.srpanj 2008 12:02

Moje ljubimice CICIKE još uvek nema!!!
Napravila sam plakate i oblepila po celom kvartu, oko 1 km prečnika, dala oglase u nekoliko novina, tražila je po podrumima, žbunovima, parku, dozivala... Uzalud. ostaje mi samo da čekam i da se nadam.

16.srpanj 2008 15:42

valjda ces ju pronaci..SRETNO!!samo ne gubi nadu
ja sam isto jednu macku imala i prije nego smo isli na ljetovanje da li smo je prijateljima da nam je cuvaju..dok sam je nosila do njih izvukla se iz torbe i pobjegla u neki vrt,cesto sam tamo dolazila i dozivala ju ali nje nije bilo

17.srpanj 2008 13:56

Noćas sam čula neko šuškanje u maloj slepoj uličici gde se moja Cicika obično igrala .... I ponadala se...Ali, to je bila njena drugarica /ili drug/ -jedna crna maca sa kojom se najčešće igrala. Pozvala sam je mac-mac, ona me pogledala i samo produžila dalje. Možda i ona traži moju Ciciku?!

18.srpanj 2008 15:01

Samo nemoj odustati... ako si stavila plakate i obavijest, sigurno će se neko javiti...

18.srpanj 2008 15:26 | Promijenjeno 18.srpanj 2008 15:27

Kada sam već izgubila svaku nadu da će me iko pozvati /retko ko pogleda, a veći deo plakata je iscepan i bačen/sinoć se javila neka dobra žena da mi javi da je videla jednu macu, sličnu Ciciki u susednoj ulici. Ja sam , naravno odmah otrčala da vidim, ali na moju veeeliku žalost to nije bila moja mezimica, već neka, izgledom, slična maca. Nisam mogla ni da je pomazim jer je bežala. Ipak sam joj ostavila malo hrane i krajnje razočarana se vratila kući. Ipak, još uvek se nadam.... Užasno mi nedostaje!!!

22.srpanj 2008 14:43

vidiš da ljudi ipak paze na takve stvari... Kod mene niko ne obraća pažnju na mačke, jer i ovako po selu ima previše i sve su putene, pa uvijek misle da su od susjeda... budeš ju našla =)

-->